Blog

6 elemente de mobilier pentru amenajarea unui living

6 elemente de mobilier pentru living esențiale în obținerea unui design reușit

Atunci când vine vorba de amenajarea unui living este bine să ții cont de funcționalitatea spațiului dar și de gusturile și preferințele tale. În articolul de astăzi, am pregătit pentru tine 6 elemente de mobilier pentru living care să te ajute în obținerea designului perfect.

În esență livingul este destinat odihnei, relaxării și întâlnirilor cu familia și cei dragi. Amenajarea și decorarea acestuia merită toată atenția ta deoarece trebuie să fii atent la culorile pe care le alegi și la modul în care combini mobilierul pentru obținerea livingului mult visat.

 

De ce să ții cont în alegerea pieselor de mobilier pentru livingul tău?

Înainte de a te concentra pe cele 6 piese de mobilier esențiale pentru un living cozy ține cont de câteva aspecte importante.

Analizează funcționalitatea spațiului de care dispui

Începe prin a analiza încăperea pentru a ști cu exactitate de ce spațiu dispui în amenajarea acesteia. Dacă livingul deservește mai multe scopuri ai grijă să incorporezi cu atenție toate elementele menținând în același timp ideea de design minimalist și spațiu aerisit.

Fii atent la paleta de culori

Fii atent la paleta de culori pe care dorești să o incorporezi în designul livingului tău. Culoarea este modalitatea cea mai rapidă de a transforma atmosfera unei încăperi. Nuanțele pieselor de mobilier modern te vor ajuta să obții un design de impact care nu va trece neobservat.

Alege culorile principale și apelează la variantele lor cromatice pentru a mixa cât mai bine mobilierul din încăpere.

Acorda o atenție sporită funcționalității fiecărui mobilier

 Funcționalitate pieselor de mobilier este foarte importantă când vine vorba de confortul pe care ți-l oferă un living. Tocmai de aceea nu este suficient să aibă doar un design frumos. Fii atent la funcționalitatea elementelor de mobilier pe care le alegi. Dimensiunea acestora și spațiile de depozitare sunt printre cele mai importante aspecte de care să ții cont.

Care sunt cele 6 elemente de mobilier de care ai nevoie pentru a obține un living cozy și primitor

Modul în care alegi să combini mobilierul va avea multe de spus în realizarea designului final. Uite aici 6 elemente de mobilier ideale în proiectarea livingului mult dorit.

Canapeaua – actorul principal din încăpere

Livingul înseamnă relaxare și tocmai de aceea din decorul acestuia nu ar trebui să lipsească o canapea confortabilă și spațioasă. În culori vii sau pastel, aceasta se va transforma rapid în elementul cheie al livingului tău. Uite aici 3 modele de canapele moderne pe care le poți integra cu ușurință în living.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *