Blog

Set canapea si fotolii – Transforma-ti casa intr-o oaza de relaxare

Set canapea si fotolii – Sufrageria reprezinta camera principala a unei case si este locul in care poti petrece cele mai frumoase momente cu familia si prietenii. Cand vine vorba de amenajarea casei tale, mobilierul este un element esential, iar un set canapea si fotolii este punctul focal al camerei de zi – si cadrul in care desfasori activitatile alaturi de cei dragi. Citeste articolul si descopera seturi de canapele si fotolii care vor schimba aspectul casei tale si iti vor aduce un plus de confort.

 

Set canapea si fotolii Lara

 

Setul combina confortul, functionalitatea si estetica. Canapeaua si fotoliile sunt extrem de confortabile, acoperite cu un material textil placut la atingere. Spatarul cu poliuretan de densitate medie ofera un suport comod pentru spate, iar picioarele din metal cromat sau auriu adauga rezistenta. Dimensiunea compacta a canapelei cu doua locuri o face potrivita pentru orice spatiu, fiind ideala atat pentru o sufragerie cu design contemporan, cat si pentru terasa sau balcon.

 

Poti personaliza canapeaua si fotoliile intr-o varietate de culori. Picioarele pot fi realizate la comanda din metal cromat sau auriu.

 

Set canapea extensibila si fotolii Berjer Alice

 

Eleganta unica a acestui set se evidențiază prin inserțiile delicate de metal auriu din partea frontală și laterală a canapelei, precum și prin detaliul subtil de auriu din spătarul fotoliilor. Picioarele elegante și înalte din metal aurit completează această imagine sofisticată. Asorteaza setul cu o masuta de cafea.

Designul ergonomic și șezutul din spumă oferă un nivel înalt de confort. Canapeaua se transformă rapid și ușor într-un pat confortabil. Cu ajutorul mecanismului Zero Wall, tehnologie avansată de extensie, canapeaua se deschide și se închide în câteva secunde, fără a fi necesar să o deplasezi de la perete.

 

Canapea extensibia si fotolii Clara

 

Setul canapea extensibila si fotolii Clara este punctul central al unei locuinte sofisticate. Formele sale curbe, spatarul confortabil si picioarele inalte din metal il plaseaza undeva la granita dintre modern si clasic. Astfel, canapeaua si fotoliile se pot integra in orice decor, indiferent de stilul dominant.

 

Detaliile subtile aurii de pe brate si din partea frontala adauga o nota de rafinament care se imbina perfect cu textura moale si fina a materialului, creand o experienta absolut luxoasa. Completeaza decorul cu un taburet, un accesoriu estetic si util in orice casa, si alege o masuta de cafea potrivita, in functie de culoarea pe care o alegi pentru tapiterie.

 

Set canapea extensibila si fotolii Barista

 

Setul Barista aduce un plus de eleganta si confort in spatiul tau exterior. Tapiteria de calitate si cadrul rezistent din lemn asigura durabilitate si confort in utilizare. Designul clasic cu accente moderne este completat de picioarele din lemn masiv tratat si lacuit, care ofera stabilitate si un aspect placut estetic. Canapeaua fixa cu 2 locuri este perfecta pentru primirea oaspetilor, iar fotoliile completeaza ansamblul cu rafinament. Acestea sunt compacte, dar ofera totodata confortul necesar. Setul Barista poate fi utilizat atat in spatii interioare, precum sali de asteptare sau cafenele, cat si pe terase sau balcoane inchise.

 

Canapea extensibila si fotolii Victoria

 

Setul Victoria reprezinta o combinatie perfecta intre eleganta si confort. Designul sau inspirat de stilul regal pastreaza linii clasice, iar cusaturile aduc o nota de romantism. Materialul de calitate si finisajele impecabile completeaza aspectul sofisticat al canapelei.

 

Un mare avantaj al acestei canapele este sistemul sau extensibil. Poti transforma rapid canapeaua intr-un pat confortabil pentru doua persoane. Cu cele 3 locuri generoase, vei putea petrece serile in armonie si relaxare alaturi de prieteni si familie.

Vezi mai multe modele de set canapea si fotolii si decoreaza inspirat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *